Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Jobprofiler

Her kan du læse om nogle af de jobprofiler, vi har i Netto – og hvad der kendetegner de forskellige job. Vi håber, at det giver dig en ide om hvilken type job, der passer til dig.

For alle stillinger i Netto gælder det, at vi tilbyder muligheder for personlig og jobmæssig udvikling – og muligheder for en karriere både i Danmark og i udlandet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode, engagerede kolleger og udfordringer i en virksomhed, hvor tingene går hurtigt – og du ser hurtigt resultaterne af dit arbejde.

Trine, elev

Som elev i Netto uddanner du dig til salgsassistent over en periode på 2 år. Uddannelsen er en kombination af arbejde i butikken og skoleophold på vores kursuscenter, Bøgehøj, i Ebeltoft. Som elev er du med til at give vores kunder en god indkøbsoplevelse, når de handler.

Du lærer om detailhandel med alt, hvad det indeholder om drift, økonomi og produktkendskab. Mange af vores elever bliver hos os efter endt uddannelse og fortsætter deres karriere i Netto.

Se mere på nettoelev.dk

Steffen, salgsassistent

Du er med til at give vores kunder en god indkøbsoplevelse, når de handler i butikken. Du arbejder efter Nettos driftskoncept og deltager aktivt i butikkens daglige opgaver. Sammen med dine kolleger er du medansvarlig for butikkens samlede drift. Du stræber altid efter at give den bedste kundeservice, og du har vilje til at samarbejde og er fleksibel over for dine kolleger.

Er du under 18 år, får du opgaver, der svarer til din alder, og vi sørger for, at alle regler er overholdt.

Mathias, 1. assistent

Som 1. assistent er du med i butikkens ledergruppe, hvor du arbejder sammen med butikschefen. Du leder og fordeler arbejdet, når butikschefen ikke er der, og du har ansvaret for at åbne og lukke butikken. I Netto arbejder vi efter et struktureret driftskoncept. Du går forrest og deltager i alle arbejdsopgaver i butikken.

Christine, butikschef

Som butikschef i Netto har du ansvaret for den daglige drift af butikken – og for at skabe resultater. Sammen med dine medarbejdere deltager du aktivt i det daglige arbejde.

Du ansætter, udvikler og motiverer dine medarbejdere. Dit vigtigste værktøj er derfor dine medarbejdere, og gennem dit lederskab udvikler dine medarbejdere sig.

Michelle, assistent

Som assistent på Nettos hovedkontor er du med til at sikre, at alle vores processer og procedurer fungerer upåklageligt. Du arbejder sammen med og supporterer engagerede kolleger, som alle er med til at sørge for, at vores butikker drifter optimalt uanset hvilken afdeling, du er ansat i. Du arbejder struktureret og har mange bolde i luften. Med din indsats og opfølgning bidrager du til, at vi leverer vores forskellige ydelser hele tiden – og til tiden. Du er god til at kommunikere – både internt og eksternt.

Gunnar, projektleder Teknisk Afdeling

Som projektleder i fx Teknisk Afdeling har du ansvaret for alle byggetekniske opgaver og koordineringen af dem inden for drift og vedligeholdelse af ejendomme, nybyggeri, mindre renoveringer og optimeringer af vores butikker. Du står også for de administrative opgaver i forbindelse med de projekter, du styrer. Du har en bred kontaktflade i og uden for organisationen, hvor kommunikation spiller en vigtig rolle.

Netto-avisen