Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hver dag tæller i Netto

Den største forskel på ugens syv dage er måden, vi går dem i møde på. Alligevel forkæler de fleste af os vores weekender eller ferier med både oplevelser og god mad, mens en almindelig hverdag er noget, der bare skal overstås med rester og skærm-kiggeri.

Men hvis hverdagene er dem, der er flest af, så tænk på, hvor stor en forskel det vil gøre, hvis vi gør lidt mere ud af dem.

“Det er nemmere sagt end gjort, og hvad har Netto egentlig gjort, der gør det nemmere at sætte pris på hverdagen?” , kan du sagtens spørge.

Vi synes selv, vi har gjort en hel del. Vi har arbejdet for, at alle skal have råd til økologi, bl.a. med ØGO’. Med Premieur og vores samarbejde med Løgismose er der hver dag lækkerier og forkælelse til priser, alle kan være med på. Og i vores SPOT finder du boligindretning, gør-det-selv og hobby varer, udstyr til haven og alt muligt andet, du kan hygge dig med en helt almindelig mandag.

Og nej, vi kan ikke fjerne signalfejlen på spor 3, køen på ringvejen, de glemte madpakker eller chefens dårlige vittigheder. Men vi kan hver især gøre vores for at få flere dage, der er værd at huske, end dem, vi helst vil glemme. Der er nemlig forskel på at have råd til hverdagen og at sætte pris på den. Og i Netto gør vi vores for at hjælpe dig med begge dele.

Påske

Januar

Vinter

Jul

Efterår

Netto-avisen