Hverdagsklassiker Veggie Curry

Danmarks nemmeste veggie curry

Danmarks nemmeste veggie curry
4 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint og steg dem bløde i en stor gryde med olivenolie.

  2. Skær kartofler og blomkål i mundrette stykker, og tilsæt grøntsagerne til gryden sammen med skyllede kikærter, karrypasta og krydderier.

  3. Vend det hele godt rundt. Oplæs boullionterningen i ½ l kogende vand og tilsæt. Lad det simre i ca. 10 min eller til kartoflerne er kogt møre. Tilsæt kokosmælken og lad det varme op. Forslag til brug af maizena: Kom 1-2 tsk maizena i et glas og rør det op med 2-3 spsk af væden fra gryden. Tilsæt lidt af gangen, hvis man ønsker tykkere konsistens. og tilsæt frisk spinat lidt ad gangen til det falder sammen. Smag til med salt inden servering.

Serveres med ris eller fladbrød, gerne fuldkorn.