Fremgangsmåde
Sprød kylling og blomkål:
- Pisk ægget i en lille skål.
 - Kom mel i en anden lille skål med salt og peber, og pankorasp i en tredje.
 - Skær kyllingen ud i små mundrette stykker og blomkålen i små buketter.
 - Vend kylling og blomkål først i mel, så i æg og til slut i panko.
 - Kom olien på en pande.
 - Steg først blomkålesbuketterne gyldne på alle sider og derefter kyllingen.
 - Læg dem til side på en tallerken med køkkenrulle og drys med salt.
 
Tzatziki:
- Halver agurken og skrab det midterste våde stykke ud med en ske.
 - Riv agurken på den grove side af rivejernet og pres væsken fra agurken.
 - Bland agurken i yoghurten. Pil og pres hvidløgene i yoghurten. Smag tzatzikien til med citronsaft, lidt salt og peber.
 
Tilbehør:
- Snit kålen fint, skær agurk og tomat i tern og rødløg i tynde strimler.
 - Lun brødene. Anret hvert brød med grøntsagerne, tzatziki og den sprøde kylling.
 


