1632 Gs Fb 1200X630px (1)

Hel kylling med sprødt skind og grøntsager

Løgismose-kyllingen er saftig, velsmagende og krymper ikke ved stegning. Her med sprødt skind og aromatiske grøntsager, som kan nydes i aften, og resterne kan bruges til madpakken i morgen.
4 Personer 90 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 200°C.
  2. Vask og tør kyllingen grundigt.
  3. Rør smørret sammen med skallen af en halv citron, oregano, timian, basilikum, peber og salt. Gnid kryddersmørret grundigt på hele kyllingen.
  4. Skær aubergine, fennikel og rødløg i grove stykker. Læg dem, samt timian, i bunden af et ildfast fad, og kom olivenolie, lidt salt og saften af ½ citron over.
  5. Placer kyllingen oven på grøntsagerne, og sæt den i ovnen i 60 minutter.
  6. Server med en sprød grøn salat.