1605 Basis Web 2400X1600px

Lasagne

Man kan ikke kalde denne lasagne italiensk, men den smager himmelsk og er pakket med grøntsager og god smag. Nyd den med lækkert hvidløgsflute og grøn salat med en simpel vinaigrette.
4 Personer 60 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm olivenolien i en stor gryde og kom fintsnittet løg og hvidløg i. 

2. Skær gulerødder og selleri i tern og tilføj til gryden. Skær friske tomater i grove stykker eller kom en dåse hakkede tomater i.

3. Tilføj alle krydderierne og rør godt rundt.

4. Imens, brun kødet på en pande og kom derefter i gryden sammen med grønsagerne.

5. Kom rødvin og pastasaucen i og lad det simre i 20 minutter. Smag til med krydderier.

6. Læg kødsauce og lasagneplader, lag på lag, i et ildfast fad og bag ved 200°C i 20 minutter. 

7. Kom revet mozzarella på toppen og bag i yderligere 10 minutter.