Koch Gul

Linsewraps med grønt og sprøde kikærter

Farverige og mættende linsewraps fyldt med sprøde kikærter, cremet guacamole og masser af friske grøntsager – et lækkert og plantebaseret måltid, der både er nemt at lave og fuld af smag.
4 Personer 60 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

Sprøde kikærter

  1. Skyl kikærterne i en si.
  2. Bland dem med olie og salt i en skål.
  3. Kom dem på en bageplade bag dem i ovnen i ca. 40 min. 240 grader (varmluft)

Guacamole

  1. Flæk avokadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en ske.
  2. Hak hvidløgene groft.
  3. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det sammen til den får en cremet og ensartet konsistens.
  4. Smag til med salt og peber.

TIP: Du kan også smage til med lidt lime- eller citronsaft. 

Grønt

  1. Steg majs på en pande i lidt olie, så de får farve.
  2. Snit alle grøntsagerne fint.
  3. Evt. friske krydderurter – basilikum, koriander eller persille. 

Wraps

  1. Skyl de røde linser i en si.
  2. Kom linser og kogt vand i en foodprocessor og lad det stå i 5 min.
  3. Tilsæt de resterende ingredienser og kør det hele sammen i en foodprocessor til
    en ensartet masse.
  4. Varm en medium pande med olie.
  5. Steg linsedejen som en pandekage.

Opskriften er udviklet af familien Koch og set i DR-programmet "Danmarks Nye Livret". 

Anretning

Fyld en linsewrap med grøntsager, guacamole og sprøde kikærter og servér.

Fennikel i fad med grønne bønner og appelsinsalatFennikel i fad med grønne bønner og appelsinsalat