Hverdagsklassiker Lynpizza A

Lynpizza med kartofler, serranoskinke og pinjekerner

Lynpizza med kartofler, serranoskinke og pinjekerner
4 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovn på 250 grader varmluft.
  2. Skær kartofler i meget tynde skiver, snit rødløg i ringe og skær blomkålsbuketterne i tynde skiver.
  3. Kom kartofler, løg og blomkål i en skål og tilsæt lidt olie, evt. fra glasset med artiskokker.
  4. Spred mascarponen ud over første pizzabund. Og kom derefter en passende mængde kartofler, løg, blomkål og drænede artiskokker på.
  5. Fortsæt med den anden pizzabund.
  6. Bag pizzaerne en ad gangen til skorpen har fået farve og grøntsagerne er møre, ca. 8-12 min. (Se evt. tilberedningsangivelsen på pakken af pizzadejen)
  7. Tag pizzaen ud.
  8. Fordel et par skiver serranoskinke på toppen, drys med pinjekerner og server med det samme.