Lynpizza med kartofler, serranoskinke og pinjekerner
Lynpizza med kartofler, serranoskinke og pinjekernerFremgangsmåde
- Tænd ovn på 250 grader varmluft.
- Skær kartofler i meget tynde skiver, snit rødløg i ringe og skær blomkålsbuketterne i tynde skiver.
- Kom kartofler, løg og blomkål i en skål og tilsæt lidt olie, evt. fra glasset med artiskokker.
- Spred mascarponen ud over første pizzabund. Og kom derefter en passende mængde kartofler, løg, blomkål og drænede artiskokker på.
- Fortsæt med den anden pizzabund.
- Bag pizzaerne en ad gangen til skorpen har fået farve og grøntsagerne er møre, ca. 8-12 min. (Se evt. tilberedningsangivelsen på pakken af pizzadejen)
- Tag pizzaen ud.
- Fordel et par skiver serranoskinke på toppen, drys med pinjekerner og server med det samme.