1919 Web Flanksteak Grillettomatsalat

Marineret flanksteak med grillet tomatsalat

Flanksteak marineret i rødvin og friske urter, grillet og serveret i tynde skiver. Nydes med en salat af grillede tomater og cremet bøffelmozzarella.
4 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg og urter, og kom dem i et fad sammen med rødvin. Vend flanksteaken i marinaden.
  2. Halver tomaterne, og grill dem på skærefladen ved høj varme.
  3. Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt. Grill det i 3-5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen og ønsket stegegrad. Krydr med salt og peber, og lad kødet hvile i 5 minutter.
  4. Flanksteak er en stor, flad og aflang udskæring. Bemærk kødfibrene, og skær kødet i skrå, ikke for tykke skiver på tværs af fibrene for at sikre mørt kød.
  5. Servering: Anret kødet på tallerkener sammen med de grillede tomater. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel den over salaten. Dryp med olivenolie og balsamico, drys med frisk basilikum, og server.
Flanksteak og grillet tomatFlanksteak og grillet tomat

Tips

For ekstra smag kan du lade kødet trække i marinaden natten over.