Hverdagsklassiker Linsebollo

Nem linsebollo med gnavegrønt

Nem linsebollo med gnavegrønt
4 Personer 30 Minutter

Bolognese

Pasta

Gnavegrønt

Tilbehør

Fremgangsmåde

Bolognese

  1. Skyl linserne rigtig godt under den kolde hane og kog dem efter anvisningen på pakken, ca. 25-30 minutter eller brug forkogte linser fra dåse.
  2. Kom først olie i gryden og varm det op. Skær bacon ud i mindre stykker og steg bacon i gryden. Tag bacon op af gryden når det er gyldent og kom det op i en skål. Steg løg og hvidløg til de er bløde og klare. Kom derefter det hakkede kyllingekød i og brun kødet. Lad tomatpuréen stege med på panden og tilsæt de flåede tomater, soyasaucen, kakaopulveret, linserne og baconet. Tilføj krydderierne.
  3. Smag til med salt og peber og lidt balsamicoeddike.
  4. Hvis du har tid til det – lad bolognesen stå og simre i 10 minutter over lavt blus.

 

Pasta

  1. Kom spaghettien i kogende, saltet vand og kog efter pakkens anvisning.

 

Gnavegrønt

  1. Skræl gulerødderne og skær gulerødder og bladselleri i stave.

 

Servering

  1. Kom en god portion linsebolo ovenpå din færdigkogte spaghetti og drys evt. med parmesanost, hvis du har en rest i køleskabet.
  2. Server gnavegrønt ved siden af.