Fremgangsmåde
Ovnbagte kartofler og blomkål:
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne og dup dem tørre.
- Skær kartoflerne i små tern og kom dem på en bageplade med bagepapir og vend med olie, timian, salt og peber. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter.
- Skær blomkålen i buketter, vend dem med olie, salt og peber på en bageplade og kom pladen i ovnen når kartoflerne har fået 10 minutter. Så er de færdige samtidig.
- Ærterne overhældes med kogende vand. Lad dem ligge nogle minutter i vandet til de er lune og sigt vandet fra. Vend ærterne med blomkålen inden servering. Tilføj evt. lidt groft hakkede mandler til blandingen.
Krebinetter:
- Riv gulerødderne og vend med hakket kylling, havregryn, æg, paprika, timian, salt og peber.
- Form til 4 krebinetter og vend krebinetterne i rasp.
- Steg på en middelvarm pande i olie. Ca. 6-7 minutter på hver side.
Citrondressing:
- Bland ingredienserne til dressingen og server til krebinetterne og de bagte kartofler og blomkål.