Hverdagsklassiker Kombikrebinetter

Saftige kombikrebinetter med ovnbagte kartofler og syrlig citrondressing

Saftige kombikrebinetter med ovnbagte kartofler og syrlig citrondressing
4 Personer 30 Minutter

Ovnbagte kartofler

Krebinetter

Ovnbagt blomkål

Citrondressing

Fremgangsmåde

Ovnbagte kartofler og blomkål:

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne og dup dem tørre.
  2. Skær kartoflerne i små tern og kom dem på en bageplade med bagepapir og vend med olie, timian, salt og peber. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter.
  3. Skær blomkålen i buketter, vend dem med olie, salt og peber på en bageplade og kom pladen i ovnen når kartoflerne har fået 10 minutter. Så er de færdige samtidig.
  4. Ærterne overhældes med kogende vand. Lad dem ligge nogle minutter i vandet til de er lune og sigt vandet fra. Vend ærterne med blomkålen inden servering. Tilføj evt. lidt groft hakkede mandler til blandingen.

 

Krebinetter:

  1. Riv gulerødderne og vend med hakket kylling, havregryn, æg, paprika, timian, salt og peber.
  2. Form til 4 krebinetter og vend krebinetterne i rasp.
  3. Steg på en middelvarm pande i olie. Ca. 6-7 minutter på hver side.

 

Citrondressing: 

  1. Bland ingredienserne til dressingen og server til krebinetterne og de bagte kartofler og blomkål.