
Saftigt kyllingebryst med jalapeño-slaw
Ovnstegt saftig kylling krydret med paprika og chili, og serveret med slaw af spidskål, grønkål og squash vendt i en cremet jalapeños-dressing.Fremgangsmåde
- Læg kyllingebryst i et smurt ovnfast fad. Smør kyllingen med knust chili og krydr med paprika og salt.
- Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 25-30 min. Kødsaften ved vingen skal være klar ved prik med stegegaffel.
- Riv squashen i lange tynde strimler - gerne på en spiralizer og snit spidskål og forårsløg fint.
- Bland grøntsagerne med grønkål.
- Findel yoghurt, jalapeños og halvdelen af korianderbladene med en stavblender og smag til med limesaft, honning og salt.
- Vend grøntsagerne i halvdelen af dressingen og drys med resten af korianderbladene.
- Server slawen til det stegte kyllingebryst, skåret i mindre stykker, sammen med resten af dressingen. Suppler gerne med kartofler, kikærter, bønner eller lign.
Kyllingebryst med jalapeño-slaw