1749 Gs Web 2400X1600

Saftigt kyllingebryst med jalapeño-slaw

Ovnstegt saftig kylling krydret med paprika og chili, og serveret med slaw af spidskål, grønkål og squash vendt i en cremet jalapeños-dressing.
2 Personer 35 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Læg kyllingebryst i et smurt ovnfast fad. Smør kyllingen med knust chili og krydr med paprika og salt.
  2. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 25-30 min. Kødsaften ved vingen skal være klar ved prik med stegegaffel.
  3. Riv squashen i lange tynde strimler - gerne på en spiralizer og snit spidskål og forårsløg fint.
  4. Bland grøntsagerne med grønkål.
  5. Findel yoghurt, jalapeños og halvdelen af korianderbladene med en stavblender og smag til med limesaft, honning og salt.
  6. Vend grøntsagerne i halvdelen af dressingen og drys med resten af korianderbladene.
  7. Server slawen til det stegte kyllingebryst, skåret i mindre stykker, sammen med resten af dressingen. Suppler gerne med kartofler, kikærter, bønner eller lign.
Kyllingebryst med jalapeño-slawKyllingebryst med jalapeño-slaw