1751 Gs Web 2400X1600

Tarteletter med rejer og avocado i dildcreme

En klassiker i ny enkel forklædning. Den lunede tartelet skal fyldes med rejer vendt i dildcreme sammen med små tern af avocado og agurk.
6 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Halver avocadoerne, fjern skal og sten, og skær kødet i tern. Dryp straks med lidt citronsaft.
  2. Skræl evt. agurken en anelse, halver på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte.
  3. Rør creme fraiche sammen med fintsnittet forårsløg samt hakket dild og smag til med salt og peber.
  4. Optø og afdryp rejerne godt inden de vendes i cremen sammen med avocado og agurk. Smag til.
  5. Lun tarteletterne i ovnen. Lad dem stå et par minutter inden de fyldes.
  6. Serveres med dild.
Tarteletter med rejer og avocado i dildcremeTarteletter med rejer og avocado i dildcreme