1835 Gs Web 2400X1600

Tatar af røget laks med marinerede druer og sennepscreme

Tatar af røget laks rørt med dild, finthakket rødløg og et strejf af sennep. Serveres med marinerede grønne vindruer og en cremet sennepsmayonnaise.
4 Personer 30 Minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær laksen i små tern, og bland den med finthakket rødløg, 1 spsk. hakket dild, ½ tsk. sennep og 1 spsk. mayonnaise. Smag til med salt og peber.
  2. Halver druerne, og vend dem i en marinade af 1 spsk. citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber, og drys med grofthakket dild.
  3. Rør resten af senneppen sammen med den resterende mayonnaise og cremefraiche, og smag til.
  4. Servering: Form lakseblandingen til små tatarbøffer, og anret dem på tallerkener. Tilføj sennepscreme og de marinerede druer, og server med rugbrødschips eller skiver af ristet rugbrød.
Tatar af røget laksTatar af røget laks