Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Netto åbner en helt ny butik i Rungsted

06-06-2017

Netto åbner en helt ny butik i Rungsted

Torsdag den 27. juli kl. 8.00 åbner Netto en ny og flot butik på Rungsted Bytorv 3, 2960 Rungsted. Butikken vil have et særligt fokus på frisk frugt og grønt alle ugens 7 dage.

Der er lagt op til et brag af en fest, når Netto torsdag den 27. juli slår dørene op til en ny flot butik på Rungsted Bytorv 3. Det samlede butiksareal er på 463 m2, som vil danne rammerne for en velopfyldt butik og en hyggelig indkøbsoplevelse.

Butikken vil have et særligt fokus på frisk frugt og grønt alle ugens dage, samt et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

Butikschef Christoffer Pornaris står i spidsen for butikken.

Det er butikschef Christoffer Pornaris på 30 år, der står i spidsen for butikken. Christoffer startede sin Netto-karriere som kasseassistent som 18-årig. Christoffer fortsatte i Netto som 1. assistent, dernæst souschef og senere butikschef. Interessen for branchen har været der fra starten, og efter at have arbejdet eksternt i 5 år, vendte han sidste år tilbage til Netto som butikschef.

Kunderne kan forvente et smilende og energisk personale, der altid er klar til at yde en god service og give en god indkøbsoplevelse. Personalet er nyt, men med et par velkendte ansigter. Butikschef Christoffer Pornaris glæder sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik torsdag den 27. juli.

Butikken har et salgsareal på 463 m2, som danner rammen for en hyggelig indkøbsoplevelse. Der er ligeledes gode parkeringsfaciliteter idet der er 60 fælles p-pladser ved butikken.

På åbningsdagen holder Netto Rungsted Bytorv 3, 2960 Rungsted, åbent kl. 8-22
På selve åbningsdagen, torsdag den 27. juli, spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

Åbningstider hos Netto Rungsted Bytorv, er:
8-22 alle ugens dage.

Yderligere oplysninger fås hos udviklingschef, Carsten Hadsbjerg, på telefon nr. 87 78 78 22.

Netto-avisen