Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Netto åbner en ny butik (5)

01-02-2018

Netto åbner en ny butik (5)

Torsdag den 22. februar kl. 8.00 åbner Netto en ny og flot butik på Aalborgvej 86, 9800 Hjørring

Der er lagt op til et brag af en fest, når Netto torsdag den 22. februar slår dørene op til en ny flot butik med et samlet salgsareal på 920 m2, så der er plads for hele familien til at handle.


Kunderne kan blandt andet forvente en stor lækker frugt og grønt afdeling med masser af økologi, hvor der alle ugens dage vil være frisk frugt og grønt.


Butikken vil have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.


Butikschef Bill Andersen står i spidsen for butikken.

Det er Bill Andersen på 30 år, der står i spidsen for butikken. Bill startede sin Netto-karriere i september 2017, og inden da var han ansat i KIWI i Hjørring. Han har 16 års butikserfaring fra KIWI, som han tager med videre i den nye butik.


Butikken har et salgsareal på 920 m2. Butikken er overskuelig, varerne er flot præsenteret og der vil altid være et spændende udvalg af spotvarer. Der er gode til- og frakørselsforhold samt gode parkeringsfaciliteter idet der er over 60 p-pladser ved butikken.


Kunderne kan forvente et smilende og energisk personale, der altid er klar til at yde en god service og give en god indkøbsoplevelse. Butikschef Bill Andersen og personalet glæder sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik torsdag den 22. februar.


På åbningsdagen holder Netto Aalborgvej 86, 9800 Hjørring, åbent kl. 8-22.

På selve åbningsdagen, torsdag den 22. februar, spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.


Åbningstider hos Netto Aalborgvej 86, Hjørring er:

8-22 alle ugens dage. Butikken holder desuden åbent alle helligdage.


Yderligere oplysninger fås hos udviklingschef, Carsten Hadsbjerg, på telefon nr. 87 78 78 22.

Netto-avisen