Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pressemeddelelse

02-11-2017

Pressemeddelelse

Netto åbner butik
Torsdag den 23. november kl. 8.00 åbner Netto en ny og flot butik på Tagensvej 85-87, 2200 København N.

Der er lagt op til et brag af en fest, når Netto torsdag den 23. november slår dørene op til en ny flot butik med et samlet butiksareal på 245 m2.

Kunderne kan blandt andet forvente en stor lækker frugt og grønt afdeling med masser af økologi, hvor der alle ugens dage vil være frisk frugt og grønt.

Derudover vil butikken også have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

Butikschef Troels Waldorff står i spidsen for butikken.

Det er Troels Waldorff på 41 år, der står i spidsen for butikken når den åbner. Troels startede sin Nettokarriere for 11 år siden og har dermed en masse butikserfaring, han kan tage med videre til den nye butik.

På trods af butikkens størrelse, er den velindrettet med indbydende afdelinger og en logisk placering af varerne, så det er nemt at navigere i butikken. Samtidig er der skruet ned for den gule farve for at få et mere nutidig og roligt udtryk.


Kunderne kan forvente et smilende og energisk personale, der altid er klar til at yde en god service og give en god indkøbsoplevelse. Personalet vil være et mix af velkendte ansigter og et par nye, som alle glæder sig til at byde alle kunder velkommen i den nye butik torsdag den 9. november, hvor der vil være nogle gode tilbud.


På åbningsdagen holder Netto Tagensvej 85-87, København N, åbent kl. 8-22.

På selve åbningsdagen, torsdag den 23. november, spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.


Åbningstider hos Netto Tagensvej 85-87, 2200 København N, er:

8-22 alle ugens dage.


Yderligere oplysninger fås hos udviklingschef, Carsten Hadsbjerg, på telefon nr. 87 78 78 22.

Netto-avisen