Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Vejledning, vilkår og betingelser for deltagelse i kampagnen

1) Fra den 28. oktober 2017 til og med den 9. februar 2018 vil du som kunde i Netto få et Nettomærke, hver 40 kr. du handler for. Disse Nettomærker skal du sætte i et samlehæfte, som du kan hente i din Netto-butik.

2) Indløsning af fyldte hæfter kan ske til og med den 16. februar 2018. Ved køb inden den 23. december 2017 følger der en gratis kniv eller saks med. Udleveres så længe lager haves.

3) Samlehæfter, eller delvist fyldte, er til enhver tid kundens ansvar. Der påhviler ikke Netto noget ansvar i forhold, at samlehæfter mistes eller på anden måde beskadiges.

4) Samlehæfter eller Nettomærker, som er, ulæselige, beskadigede, eller samlehæfter som ikke har 25 Nettomærker, vil blive afvist.

5) Nettomærker i sig selv ingen værdi og kan ikke indløses til kontanter.

6) Nettomærkerne udleveres kun forbindelse med den enkelte kasseekspedition.

7) Der tages forbehold for udsolgte varer.

8) Varer tages retur mod forvisning af bon, og der udbetales det betalte beløb samt 25 Nettomærker. Gratis kniv saks kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Varen kan kun ombyttes til samme vare og kun defekt.

9) Ved reklamation tages forbehold for korrekt anvendelse af produktet.

10) Netto forbeholder retten til at tilbagekalde denne kampagne, såfremt der måtte opstå omstændigheder, der måtte kræve. Læs mere på  netto.dk/rabat. For spørgsmål kontakt kundeservice på kundeservice@netto.dk

Netto-avisen