Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

SAML MÆRKER OG FÅ RABAT

vivo

I perioden fra 23. marts 2019 til og med 12. juli 2019 får du et Nettomærke for hver 40 kr. du handler for i Netto. For hver 20 Nettomærker du samler, sparer du op til 82% på den unikke glasserie fra vivo.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange glas fra vivo du kan samle Nettomærker til. Nettomærker uddeles fra 23. marts 2019 til og med 12. juli 2019. Fyldte samlehæfter kan indløses til og med 19. juli 2019. Nettomærker kan optjenes i alle Nettobutikker.

Tag et samlehæfte i din Netto-butik eller download hæftet her. Vi giver dig to Nettomærker gratis til at komme i gang.

smagfulde glas til stærke priser

vivo er et livsstilsbrand under Villeroy & Boch Group. Glasserien kombinerer den velkendte Villeroy & Boch-kvalitet med funktionelt design til hverdagsbrug. Nu har du en fantastisk mulighed for at købe denne fine glasserie til en uhørt lav pris, når du samler mærker i Netto.

vivo er skabt til at fejre de små ting i hverdagen og minde os om at fejre venskabet og dele kærligheden til den gode mad. En manifestation på at køkkenet eller spisebordet ikke bare er steder vi spiser, men steder vi er sammen og slapper af.

Smukke glas til daglig brug

Når du føler den tynde, delikate kant fra krystalglassene, fornemmer du straks kvaliteten. De klare og funklende glas er ikke bare smukke, men også stærke og derfor særdeles velegnet til daglig brug.

Villeroy & Boch Group

vivo er et brand under Villeroy & Boch Group, der blev grundlagt tilbage i 1748 og i dag er kendt verden over for sin høje kvalitet inden for bordservice.

Lækker trifli med hindbær og digestive kiks
HINDBÆR TRIFLI
Savner du inspiration i hverdagen?
Få gode råd samt tips og tricks
Netto-avisen