Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

SAML MÆRKER OG FÅ RABAT

KELTUM

I perioden fra 22. september 2018 til og med 4. januar 2019 får du et Nettomærke for hver 40 kr. du handler for i Netto. For hver 20 Nettomærker du samler, sparer du op til 61% på den unikke stentøjsserie fra KELTUM.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange tallerkener, skåle og kopper fra KELTUM du kan samle Nettomærker til. Nettomærker uddeles fra 22. september 2018 til og med 4. januar 2019. Fyldte samlehæfter kan indløses til og med 11. januar 2019. Nettomærker kan optjenes i alle Nettobutikker.

Tag et samlehæfte i din Netto-butik eller download hæftet her. Vi giver dig to Nettomærker gratis til at komme i gang.

Fra lørdag d. 8. til fredag d. 21. december får du dobbelt op på mærker når du handler i Netto.

UNIKA STENTØJ FRA KELTUM

KELTUM er en del af det traditionsrige, hollandske mærke, van Kempen & Begeer, som er kendt for at fremstile førsteklasses sølvbelagt bestik og kander. Varemærket blev oprettet i 1936 og er i dag en del af hollandsk kulturarv. Det smukke stentøj i serien har et tidsløst skandinavisk design, der kan forvandle ethvert måltid til en gastronomisk oplevelse. Nu har du en fantastisk mulighed for at købe denne unikke serie af stentøj til en uhørt lav pris, når du samler mærker i Netto.

Serien består af tallerkener, skåle og kopper, som er fremstillet efter en speciel glaseringsmetode, der giver varierende farvenuancer. Ingen produkter er derfor fuldstændigt ens, men vil have deres helt eget specielle særpræg. Alle produkter tåler maskinopvask og mikroovn.

inspiration til BORDDÆKNING MED KELTUM STENTØJ

Stentøj til alle lejligheder

Det smukke stentøj kan anvendes til alle lejligheder. Fra festmiddage og hyggelige middage med vennerne til de daglige måltider med familien.

 

 

 

 

 

 

inspiration til julen

Anvend KELTUM stentøj alene eller mix det sammen med dit nuværende stel, for at give liv og et flot spil i juleborddækningen. KELTUM stentøj er også oplagt som gave til værtinden eller som mandelgave til juleaften.

 

 

Savner du inspiration i hverdagen?
Få gode råd samt tips og tricks
Netto-avisen