Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Fiskeburgere med appelsinslaw

Sprøde og spændende fiskeburgere med smagfuld slaw. Et sjovt alternativ til de traditionelle okseburgere og en oplagt måde til at lokke fisk i ungerne.

(4 personer)

  • 500 g torskefileter (eller anden hvid fisk)
  • 200 g Rødkål
  • 2 Appelsiner
  • 0,5 Citron
  • Håndful Koriander
  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • Mel
  • Æg
  • Brødrasp
  • Salt
  • Peber
  • Fritureolie
  • 4 Burgerboller
  • 0,5 spsk. Honning
  • Knivspids Spidskommen
  • Knivspids Røget paprika
  • Knivspids Chiliflager
  • Salt
  • Peber
  • Oregano

Sådan gør du

Rør sammen creme fraiche og honning, smag til med røget paprika, chiliflager, spidskommen, salt, peber og saft fra 0,5 citron. Skræl appelsinerne og skær dem og rødkål fine strimler. Kom i en skål sammen med finthakket koriander. Hæld dressingen over og rør sammen.

Varm fritureolie til 180 grader.

Pisk æg i en dyb tallerken, kom mel i en anden og brødrasp i den tredje. Kom salt, peber og oregano på alle tallerknerne, rør sammen. Vask og tør fisken, skær den store i stykker. Dyp hvert stykke i mel, siden i æg og til sidst i rasp. Steg to til tre stykker ad gangen i den varme olie indtil fisken er gylden og sprød.

Grill eller lun burgerbollerne, kom fisk og slaw på.

Du kan komme alt muligt på burgeren andet end slaw: Avocado, BBQ-sauce, syltet løg og agurker er alt sammen gode bud.

Netto-avisen