Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Gobi masala

Der skal en del krydderier til denne skønne indisk-inspirerede blomkålskarry, men det er det hele værd. Server med chili on the side og hvis du ikke er fan af vegetarmad så er gobi masala forrygende tilbehør til både lam og fisk.

(4 Personer)

  • 400 g Blomkål
  • 2 spsk. Olie
  • 1 Stjerneanis
  • 1 Kanelstang
  • 5 Hele nelliker
  • 1 tsk Spidskommen
  • ½ tsk Gurkemeje
  • ½ tsk Fennikelfrø
  • ¼ tsk Kardemomme
  • 250 Løg
  • 3 Hvidløgsfede
  • 20 g Ingefær
  • 1 dåse Hakkede tomater (400 g)
  • Sort peber
  • Salt
  • 1 dl Fløde eller kokosmælk
  • Frisk koriander

Sådan gør du

Skær blomkålen ud i stykker og kog i letsaltet vand i 10 minutter.

Varm olien på en pande og steg alle krydderierne i nogle minutter på svag varme. Hak løget fint og kom på panden og lad stege med krydderierne indtil let brunet.

Tilføj revet ingefær og hvidløg og rør rundt i 2 minutter. Tilføj tomater og smag til med salt og peber. Lad saucen simre indtil tyk og klistret. Fisk kanelstang og stjerneanis op af saucen.

Tilføj fløde eller kokosmælk og til sidst det kogte blomkål. Drys en håndful frisk koriander over retten lige før servering.

Server med ris og naan brød til.

Netto-avisen