Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mandelkylling med quinoa og rødbeder

Julen, med alle sine fristelser, er forbi og vi må hellere vende tilbage til sundheden og passe godt på vores kroppe i vinterkulden. Denne sprøde kylling med varm rødbedesalat har masser af dejlig smag og struktur, og så er den utrolig nem at lave.

(2 personer)

  • 300g Kyllingebryst
  • 200 g Rødbeder
  • 100 g Løg
  • Mandelmel
  • Kokosolie
  • 1 dl Quinoa
  • Knivspids Chiliflager
  • 1 tbsp. Æbleeddike
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Tør kyllingen med køkkenrulle. Krydder godt med salt og peber og vend siden i mandelmel indtil helt dækkede. Steg i kokosolie på en pande, ca. 3-5 minutter per side eller indtil gennemstegt.

Kog quinoa efter pakkens anvisning.

Steg finthakket løg på en stegepande ved medium varme i lidt kokosolie i ca. 10 minutter. Skræl rødbederne og riv på rivejern. Tilføj til panden sammen med en lille smule chiliflager, lad stege i ca. 3 minutter. Tilføj æbleeddiken og smag til med salt og peber.

Lad stege ca. 3-4 minutter yderligere eller indtil væsken har evaporeret.

Bland den nu kogte quinoa sammen ved rødbederne. Smag til med salt og peber.

Det er lækkert at komme lidt revet æble på toppen af quinoaen til sidst.

Netto-avisen