Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Schnitzel med æble og pæreslaw

Selvom du ikke befinder dig i Tyskland kan du sagtens fejre Oktoberfesten derhjemme med en schnitzel og frisk efterårs-slaw med æble og pære.

(2 personer)

  • 350 g Svinekoteletter uden ben eller kyllingebryst
  • 2 Granny smith æbler
  • 2 Pærer
  • 2 spsk. Creme fraiche
  • 1 spsk. Eddike
  • 0,5 spsk. sennep
  • 25 g Tørrede tranebær
  • 1 Æg
  • Mel
  • Brødrasp
  • Smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du

Bank koteletterne (kyllingbryst) med en kødhammer til de er helt tynde. Giv dem god omgang salt og peber.

Kom mel på en tallerken, pisk æg på en anden tallerken og kom rasp på en tredje. Dyp koteletterne i mel, æg og i rasp til sidst.

Steg schnitzel i smør på panden til dejlig sprøde.

Snit æbler og pærer i fine strimler. Rør creme fraiche, æbleeddike og sennep sammen i en lille skål og vend derefter æbler og pærer i dressingen. Drys slawen med tranebær.

Server med sprøde kartoffelbåde og iskolde øl til.

Netto-avisen