Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Vores favoritter

Hos Netto mener vi, at alle skal have råd til at købe økologi.

Som Danmark største leverandør af økologiske varer, går vi nu skridtet videre og introducerer vores helt egen serie med økologiske varer til gode priser. Vi kalder den ØGO’ – økologi til en go’ pris.

Læs mere

Vores favoritter

På tværs af Nettos egne mærker finder du et bredt udvalg af varer med betegnelsen ”Sensitive”. Når du vælger Sensitive, så får du produkter, der passer ekstra godt på din hud, dit tøj – og ofte også din jordklode. Lovena Sensitive er for eksempel astma-, allergi- og svanemærket bodylotion og hårshampoo, mens Savin Sensitive er vores allergivenlig og svanemærkede vaskemiddel, der også er helt fri for parfume og farvestoffer. 

Læs mere

Vores favoritter

Premieur er Nettos serie af produkter fra allerøverste hylde. Det er ekstra god kvalitet til de dage, hvor det skal være ekstra lækkert. Hvor kun det bedste er godt nok. Premieur spænder over en lang række varekategorier – fra velmodnet spansk serranoskinke til saftige entrecotes af dansk kødkvæg. Fra store grønlandske rejer til håndplukkede italienske oliven. Og fra engelsk cheddar til indisk basmatiris dyrket tæt ved Himalaya.

Læs mere

ØGO'
Sensitive
Premieur

Vores favoritter

Undskyld. Undskyld, kære kendte mærkevarer. Vi ved godt, at I vender jer på hylderne af ærgrelse. Og det er også tarveligt, at vi har vores egne produkter med så meget kvalitet for pengene, at de løber med opmærksomheden. Det kan vi jo slet ikke være bekendt. Fy, fy, skamme os!

Vi er på mærkerne, når vi vælger vores egne

Der er ikke noget i vejen med at vælge en vare, fordi den er et kendt navn. Men når vi vælger Nettos egne mærker, tænker vi nu mere på, hvad der er bag de fine etiketter. Smagen. Duften. Kvaliteten. Og naturligvis den pris, der følger med. Kort sagt: Vi går efter den bedste kvalitet til den bedste pris. Det er den ægte vare for os.

Hvorfor skal du vælge VORES FAVORITTER?

  • Så betaler du kun for det vigtige
  • Vi har testet varen for dig
  • God kvalitet kan man aldrig få nok af

logoer_1000x600px.png

Kødgaranti
Vi garanterer den gode kødkvalitet

I Netto har vi et stort udvalg af forskellige slags kød, fisk og fjerkræ. Og vi er stolte af hver eneste af dem. Størstedelen af vores udvalg er dansk, fordi vi kan lide det nære og fordi kvaliteten er god. Vi kæmper for bedre dyrevelfærd – for dyrenes skyld og fordi vi tror på, at det giver bedre produkter. Vi elsker sæsonernes variation på middagsbordet, og derfor får vi nye og spændende varer hver uge. Og så er vi så sikre på kvaliteten af vores kød, at vi altid giver dig pengene tilbage, hvis ikke du er 100% tilfreds.  

kødgaranti-netto-dk.jpg

Netto-avisen