Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Vores favoritter

Hos Netto mener vi, at alle skal have råd til at købe økologi. Som Danmark største leverandør af økologiske varer, går vi nu skridtet videre og introducerer vores helt egen serie med økologiske varer til gode priser. Vi kalder den ØGO’ – økologi til en go’ pris.

Vores favoritter

Premieur er Nettos serie af produkter fra allerøverste hylde. Det er ekstra god kvalitet til de dage, hvor det skal være ekstra lækkert. Hvor kun det bedste er godt nok. Premieur spænder over en lang række varekategorier – fra velmodnet spansk serranoskinke til saftige entrecotes af dansk kødkvæg. Fra store grønlandske rejer til håndplukkede italienske oliven. Og fra engelsk cheddar til indisk basmatiris dyrket tæt ved Himalaya.

Vores favoritter

SPIR er Nettos egen serie af plantebaserede varer, der gør det nemt at spise mere grønt i hverdagen. Det er oplagt til dig, der gerne vil have en kødfri dag eller bare har lyst til at reducere forbruget af animalske fødevarer og erstatte det med mad fra planter.

Vores favoritter

På tværs af Nettos egne mærker finder du et bredt udvalg af varer med betegnelsen ”Sensitive”. Når du vælger Sensitive, så får du produkter, der passer ekstra godt på din hud, dit tøj – og ofte også din jordklode. Lovena Sensitive er for eksempel astma-, allergi- og svanemærket bodylotion og hårshampoo, mens Savin Sensitive er vores allergivenlig og svanemærkede vaskemiddel, der også er helt fri for parfume og farvestoffer. 

ØGO'
Premieur
SPIR
Sensitive

Vores favoritter

Undskyld. Undskyld, kære kendte mærkevarer. Vi ved godt, at I vender jer på hylderne af ærgrelse. Og det er også tarveligt, at vi har vores egne produkter med så meget kvalitet for pengene, at de løber med opmærksomheden. Det kan vi jo slet ikke være bekendt. Fy, fy, skamme os!

Vi er på mærkerne, når vi vælger vores egne

Der er ikke noget i vejen med at vælge en vare, fordi den er et kendt navn. Men når vi vælger Nettos egne mærker, tænker vi nu mere på, hvad der er bag de fine etiketter. Smagen. Duften. Kvaliteten. Og naturligvis den pris, der følger med. Kort sagt: Vi går efter den bedste kvalitet til den bedste pris. Det er den ægte vare for os.

Hvorfor skal du vælge VORES FAVORITTER?

  • Så betaler du kun for det vigtige
  • Vi har testet varen for dig
  • God kvalitet kan man aldrig få nok af

Netto-avisen