Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sensitive

På tværs af Nettos egne mærker finder du et bredt udvalg af varer med betegnelsen ”Sensitive”. Når du vælger Sensitive, så får du produkter, der passer ekstra godt på din hud, dit tøj – og ofte også din jordklode. Lovena Sensitive er for eksempel astma-, allergi- og svanemærket bodylotion og hårshampoo, mens Savin Sensitive er vores allergivenlig og svanemærkede vaskemiddel, der også er helt fri for parfume og farvestoffer.

sensitive_kollage.png

EKSTRA BLID. EKSTRA SKÅNSOM.

Lovena Sensitive er en serie af skånsomme plejeprodukter til dig, der vil passe ekstra godt på følsom hud. Fra shampoo til bodylotion og solcreme er alle Lovena Sensitive-varianter astma-, allergi- og svanemærkede – og helt uden parfume.

Lovena_logo_pos.png

DE MINDSTE FORTJENER DET BEDSTE

Ingen af os går på kompromis, når det gælder vores børn, og derfor går vi heller ikke på kompromis, når vi udvikler produkter til Tibelly, Nettos egen serie af bleer og plejeprodukter til de mindste.

Alle Tibelly-bleer og vådservietter er for eksempel astma-, allergi og svanemærkede – og zinksalver, babyolier og shampoo er udviklede til at være milde og skånsomme mod fin og sart hud.

Tibelly_Logo_CMYK.png

SENSITIVE – FOR EN NATURLIGT SKÅNSOM VASK

Savin er Netto’s egen serie af vaskemiddel og vaskepulver. I serien finder du blandt andet en række astma-, allergi- og svanemærkede varianter, som vi kalder Savin Sensitive.

Savin Sensitive er fri for parfume og farvestoffer – og så er de ikke kun skånsomme over for dit vasketøj. De er også blide mod din tegnebog.

Savin_logo_finish.png

Netto-avisen