Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sensitive

Skånsomt, som passer godt på dig og naturen

På tværs af Nettos egne mærker finder du et bredt udvalg af varer med betegnelsen ”Sensitive”. Når du vælger Sensitive, så får du produkter, der passer ekstra godt på din hud, dit tøj – og ofte også din jordklode. Lovena Sensitive er for eksempel astma-, allergi- og svanemærket bodylotion og hårshampoo, mens Savin Sensitive er vores allergivenlig og svanemærkede vaskemiddel, der også er helt fri for parfume og farvestoffer.

Læs forbruger- og sikkerhedsdatablade her.

Lovena
Ekstra blid. Ekstra skånsom

Nettos plejeserie Lovena er produkter af høj kvalitet, der plejer, beskytter, renser og forskønner. Hvert eneste Lovena-produkt er nøje udvalgt til at passe godt på din krop. Og så gør det jo heller ikke noget, at de også passer godt på dine penge.

Lovena er ekstra skånsom og velegnet til sensitiv hud. Alle produkter er svane- og Astma & Allergimærket - og helt uden parfume.

Lovena ansigtscreme

Til dig, der ikke byder dit ansigt hvad som helst. Lovena er en blød og cremet ansigtscreme, som giver fugt til huden – akkurat som andre gode ansigtscremer. Men det specielle ved Lovena er ikke, hvad den gør. Det er, hvad den ikke gør. Lovena indeholder hverken parfume, farvestoffer eller animalske stoffer og er dermed en yderst allergivenlig ansigtscreme. Derfor er den også både allergi- og svanemærket og er et vegansk produkt.

Gode råd til ansigtspleje
Almindelig sæbe er hård kost for ansigtshuden. Derfor anbefales det at bruge en speciel ansigtssæbe, der er mild mod huden. Bruger du en rensecreme til ansigtsvask, skal den være mild– ellers risikerer du at udtørre huden. Også her er det vigtigt at tilføre huden fugtighed efterfølgende. Det er i øvrigt en skrøne, at overdreven vask af ansigtshuden fører til overproduktion af talg. Hyppig vask, eller brug af hårdhændede rensemidler, fjerner derimod de naturlige fedtstoffer i overhuden og medfører udtalt tørhed.

Lovena lusekur

Lovena lusekur er til dig, der vil beskytte dig selv og dine børn bedste muligt mod allergi. Lusekuren indeholder hverken parfume eller allergifremkaldende konserveringsstoffer, men kun én enkelt ingrediens – nemlig stoffet dimethicone – som aktivt dræber lusene. Det betyder samme virkning som andres produkter, blot uden parfume. Lovena er det første lusemiddel i Danmark, der er godkendt af Astma-Allergi Danmark og mærket med Den Blå Krans.

Sådan gør du
Kæm håret – ikke bare én gang, men gerne hver anden dag. Er der kun æg, kan du nøjes med at bruge balsam og kæmme håret.
Er der levende lus, skal du både bruge lusemiddel og kæmme håret.

Behandling med tættekam
Begynd med at gøre håret vådt. Hæld balsam i og red håret med almindelig kam eller børste. Herefter reder du hele håret igennem med tættekam fra hovedbund til hårspids. Start helt inde ved hårbunden, da det er her de fleste lus opholder sig. Efter hvert tag bør tættekammen rengøres med fx køkkenrulle eller bankes af på et hvidt underlag.

LOVENA SOLCREME

Lovena solcreme og aftersun er en serie af produkter til dig, der ønsker en effektiv men skånsom beskyttelse af huden. Lovena indeholder hverken parfume, farvestoffer eller animalske stoffer og er velegnet til både krop og ansigt. Solcremen fås med faktor 15 og 30. Begge giver god beskyttelse mod solskoldning og UV-relaterede celleskader. Lovena aftersun fugter og beroliger irriteret hud, og efterlader huden blød og smidig. Både solcreme og aftersun er allergivenlige og velegnet til børn og voksne.

Husk de 3 S’er: Skygge, solhat og solcreme.
En tommelfingregel siger, at du skal bruge minimum faktor 15 i Danmark og faktor 30 sydpå. Men det afhænger helt af din hudtype og det aktuelle UV-indeks.
- Du skal bruge solcreme alle de steder på kroppen, der ikke er dækket af tøj.
- Start med at smøre solcreme på inden du går ud i solen. Når du er ude i solen, skal du påføre ny solcreme hyppigt, så du hele tiden er beskyttet.
- Og husk at fordele et rigeligt lag ved hver påsmøring.

Vidste du...

...at Forbrugerrådet Tænk Kemi har foretaget en test med forskellige solcremer, og at Lovena Sunspray kids SPF 30 har fået den grønne kolbe? Læs hvad det betyder for dig og dine børn.

Tibelly
De mindste fortjener det bedste

Tibelly – det bedste til de mindste

Intet er for godt når det gælder de mindste. Derfor går vi heller ikke på kompromis, når vi udvikler produkter til Tibelly – Nettos egen serie af bleer og plejeprodukter til de mindste.
Tibelly bleer er ekstra bløde, åndbare og skånsomme mod huden. Den fleksible lukning og brede tape sikrer, at bleen sidder godt og giver barnet en god bevægelsesfrihed. Tibelly bleer er både astma-, allergi- og svanemærkede.

Derfor skal du vælge Tibelly

 • Justerbar lukning
 • Skånsom mod huden
 • Fleksible lækage barriere
 • Super absorberende lag
 • Super blødhed
 • Astma- allergi- og svanemærket

Tips til babys hud

 • Barnets hud er kun halvt så tyk som din, og er derfor mere følsom.
 • Brug derfor altid skånsomme plejeprodukter.
 • Dup evt. med en tør og blød klud i de udsatte hudfolder ved halsen, under hagen, bag ørerne, under armene og i lysken.
 • Hold huden tør og sørg for, at der kommer luft til.
 • Rød hud kan bl.a. skyldes parfume i vaskemidlet eller en reaktion på mad du har spist og givet videre gennem modermælken.
 • Kontakt din sundhedsplejerske, hvis du er i tvivl.

 

Læs mere om Tibelly og få inspiration til baby her.

 

Savin
For en naturligt skånsom vask

Savin er Netto’s egen serie af vaskemiddel og vaskepulver. I serien finder du blandt andet en række astma-, allergi- og svanemærkede varianter, som vi kalder Savin Sensitive.

Savin Sensitive er fri for parfume og farvestoffer – og så er de ikke kun skånsomme over for dit vasketøj. De er også blide mod din tegnebog.

Vaskeråd

Gode råd til tøjvask:

 • Vask fortrinsvis med fyldt maskine.
 • Doser korrekt i forhold til tilsmudsning og vandhårdhed.
 • Overdosering gør ikke vasketøjet renere og er skadeligt for miljøet.
 • Sænk temperaturen ved normale vaskeprogrammer for at beskytte miljøet.
 • Er du husstøvallergiker, skal du altid vaske sengetøj på mindst 60 °C.
 • Kør regelmæssigt en vask ved 60 °C med et vaskemiddel, der indeholder blegemiddel (hvidvaskemiddel i pulverform), og følg maskinproducentens anbefalinger vedrørende vedligeholdelse.
 • Lad maskinen stå åben mellem hver vask.

Netto-avisen