Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

SPIR

Netto gør det nemmere - og billigere - for danskerne at spise planter

SPIR er Nettos egen serie af plantebaserede varer, der gør det nemt at spise mere grønt i hverdagen. Det er oplagt til dig, der gerne vil have en kødfri dag eller bare har lyst til at reducere forbruget af animalske fødevarer og erstatte det med mad fra planter. I SPIR serien finder du en lang række plantebaserede produkter, og der kommer hele tiden flere til. Så kan du nemt skifte dit traditionelle valg ud med et grønt alternativ.

VINDER AF ÅRETS PLANTEBASEREDE DISCOUNT SUPERMARKED

Dansk Vegetarisk Forening har testet danske supermarkeder på 111 parametre. Netto har vundet prisen som det bedste plantebaserede discount supermarked i Danmark. Vi bliver altid glade for at blive anerkendt for vores arbejde. Ikke mindst, når det handler om de områder, vi kæmper hårdt for at blive bedre på.

I Netto blander vi os ikke i, om du vælger grønt for sundheden, for miljøet, dyrevelfærden eller en god blanding af det hele. Men vi vil gerne hjælpe med at gøre det både lettere og mere tilgængeligt til Netto-priser i vores 500 butikker i hele landet. Derfor har vi også  lanceret vores egen serie SPIR for at gøre det lettere for alle at vælge mere grønt i hverdagen.

SPIR OPSKRIFTER

Mere end halvdelen af danskerne har et ønske om at reducere forbruget af animalske fødevarer. En af de største barrierer er manglende inSPIRation. Derfor har vi samlet en række plantebaseret opskrifter herunder, som du kan gå på opdagelse i.

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor gjorde økologi tilgængeligt for danskerne… med SPIR gør Netto nu også det plantebaserede alternativ tilgængeligt for den brede danske befolkning.

Hvor plantebaserede produkter tidligere var for de få, har kødfrie dage og ønsket om at reducere forbruget af animalske fødevarer, vundet indpas hos danskerne – et ønske der i høj grad er drevet af øget fokus på sundhed, miljø og dyrevelfærd.

Med SPIR gør Netto det nu lettere for danskerne at spise planter. SPIR er et plantebaseret alternativ til almindelige fødevarer, og serien indeholder hverdagsfavoritter som pizza, is, pålæg, paté, smørepålæg, plantedrikke, falafel, tofu og plantealternativer til yoghurt, smøreost, revet ost og ost i skiver.

I SPIR serien finder du i første omgang 19 plantebaserede produkter til lave Netto-priser. Hold øje med SPIR næste gang du handler - og glæd dig, for serien vil SPIRe yderligere.

 

Netto-avisen