Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Frugt & Grønt

Frisk 7 dage om ugen

Ingenting prioriteres højere i Netto end frugt og grønt. Vi får leveret friske forsyninger til butikkerne 7 dage om ugen, så vi altid kan tilbyde et stort udvalg af helt friskt frugt og grønt til konkurrencedygtige priser.

ØKOLOGI

Vi har i mange år sagt, at alle skal have råd til økologi – og det gælder ikke mindst i frugt og grønt-afdelingen. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet af økologisk frugt og grønt og sætter fokus på økologien gennem flere årlige økofestivaller og ugentlige tilbud og spotlights i Netto-avisen.

SÆSON

Årets gang gemmer på mange smagsoplevelser – hvis bare man ved, hvor man skal kigge hen. Vi vil gerne give dig det bedste af årstidernes sæsonvarer, og derfor har vi løbende nye sæsontemaer i butikkerne og i Netto-avisen. Vi justerer konstant vores udvalg, så du kan få nogle af de mere specielle frugter og grøntsager, når de er på deres allerhøjeste.

SUNDT OG NEMT

Der er kun 24 timer i døgnet – og nogle dage er det bare ikke helt nok. Derfor er det vigtigt for os at have et godt udvalg af nemme og sunde løsninger til travle dage. Det er trods alt lidt lettere at få tiden til at slå til, når spinatbladene allerede er skyllede og gulerødderne er revet.

Lokale Avlere
Mød vores lokale avlere
Netto-avisen