Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose

Smag, holdning og håndværk

Siden 2009 har Løgismose og Netto været på den samme mission: Madoplevelser, der er til at betale.
For vi synes ikke, kvalitet kun skal handle om kaviar og champagne, men om at stille kompromisløse krav til det, vi spiser hver dag.

Det er derfor, Løgismoses mælk smager af lidt mere. Det er derfor, kaffebønnerne er hentet i Brasilien, men ristet efter Løgismoses anvisninger. Og det er derfor, vores gourmetkylling er opvokset fritgående i nåleskove for foden af Pyrenæerne.

STORT UDVALG. SÆRLIGT UDVALGT

Hver eneste Netto-butik har mere end 80 Løgismose-varer på hylderne, og hver eneste af dem er noget helt særligt. Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget, så endnu mere af Løgismoses gode smag og kompromisløse kvalitet bliver tilgængeligt for hele Danmark.

Bedre mad hver dag

I øjeblikket spørger vi danskerne om deres syn på nem hverdagsmad, som en del af vores mission om bedre mad hver dag. Har du givet os din stemme? Læs mere om vores madmission og stem i dag!

LØGISMOSE STUND

Løgismose STUND er et græsk inspireret mejeriprodukt med fokus på cremet konsistens, velsmag og selvforkælelse – udviklet og produceret på vores fynske mejeri.

Læs om Løgismose STUND her
Løgismose Økologisk Plantefars

Løgismose Økologisk Plantefars er 100 % plantebaseret og indeholder derfor ingen kød. En velsmagende fars, som er rørt på grøntsager, urter og krydderier.

Løgismose Plantefars er selvsagt velegnet til veganere og vegetarer, men også til dig, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Læs om Løgismose plantefars her
Bag med Løgismose

Løgismose økologiske mel er udelukkende lavet på korn fra danske gårde.

Melet er omhyggeligt malet på stenkværne, så struktur og bageevne bevares hele vejen til dit køkken. Og for at bevare den gode smag og kornets indhold af vitaminer og kostfibre, har vi valgt ikke at sigte melet.

Derfor vil alle seriens varianter måske virke lidt mørkere i farven, end du er vant til.

Bag med Løgismose her
Et godt kyllingeliv

Når du vælger Løgismosekyllingen i Netto, så vælger du en kylling, der er opvokset under vilkår blåstemplet af Dyrenes Beskyttelse. Foreningen fremhæver, at Løgismose både i ord og handling lægger vægt på god dyrevelfærd i deres opdræt af kyllinger.

Derfor anbefaler Dyrenes Beskyttelse Løgismosekyllingen til dig som forbruger. Løgismosekyllingen vokser naturligt, langsomt og lever i fuld frihed. Ikke bare på friland eller som fritgående, men i fuld frihed, hvilket betyder at dyrene lever på ubegrænset plads udenfor med sand, græs og skovbevoksning fra solopgang til solnedgang.

Læs mere om Løgismosekyllingen
LØGISMOSE VIN

Løgismose Økologisk Vin og Løgismose Bag-in-box er skabt i samarbejde med Løgismoses sydfranske troldmand Michel Gassier. 

Løgismose bag-in-box er en let drikkelig vin med den franske sans for balance og friskhed, en vin der fremmer lysten til et glas mere, en vin man aldrig bliver træt af at drikke.

Chefsommelier Thilde Maarbjerg fra Løgismose giver nyttige tips og viden om vin.

LÆS MERE OM LØGISMOSE VIN
Smagen af frihed

Flere af vores Løgismose-varer, især blandt mejeri og fersk kød, er mærket med "Smagen af frihed".

Det betyder, at de er produceret med respekt for dyrene og naturen – i samarbejde med landmænd, der lader dyrene få plads, masser af frisk luft og en varieret naturlig kost.

Og den frihed kan man smage!

Læs mere om Smagen af frihed
Bedre mad hver dag

Siden 2009 har Løgismose og Netto fyldt hylderne med varer og produkter, som inspirerer til at gå nye veje i køkkenet – selv når tiden er knap. Netto og Løgismose er netop nu på en fælles road trip gennem Danmark, og med din hjælp kan vi komme endnu tættere på hverdagens madmæssige udfordringer. Spot den blå food truck eller se vores tour plan.

Læs om vores fælles madmission
Netto og Løgismose
Jan og køerne

Se mere

Netto og Løgismose
Henrik og rygeosten

Se mere

Netto og Løgismose
Marie og kyllingerne

Se mere

Jan og køerne
Henrik og rygeosten
Marie og kyllingerne
Netto-avisen