Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose

Smag, holdning og håndværk

Siden 2009 har Løgismose og Netto været på den samme mission: Madoplevelser, der er til at betale.
For vi synes ikke, kvalitet kun skal handle om kaviar og champagne, men om at stille kompromisløse krav til det, vi spiser hver dag.

Det er derfor, Løgismoses mælk smager af lidt mere. Det er derfor, kaffebønnerne er hentet i Brasilien, men ristet efter Løgismoses anvisninger. Og det er derfor, vores gourmetkylling er opvokset fritgående i nåleskove for foden af Pyrenæerne.

STORT UDVALG. SÆRLIGT UDVALGT

Hver eneste Netto-butik har mere end 80 Løgismose-varer på hylderne, og hver eneste af dem er noget helt særligt. Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget, så endnu mere af Løgismoses gode smag og kompromisløse kvalitet bliver tilgængeligt for hele Danmark.

Løgismose plantebaseret produkter

Løgismose har udviklet et række plantebaseret produkter til dig som ønsker at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Prøv f.eks. Løgismose økologisk plantefars, Løgismose plantepostej og Løgismose økologisk plantedeller.

Læs om Løgismose plantebaseret produkter her
LØGISMOSE STUND

Løgismose STUND er et græsk inspireret mejeriprodukt med fokus på cremet konsistens, velsmag og selvforkælelse – udviklet og produceret på vores fynske mejeri.

Læs om Løgismose STUND her
Bag med Løgismose

Løgismose økologiske mel er omhyggeligt malet på stenkværne, så struktur og bageevne bevares hele vejen til dit køkken. Og for at bevare den gode smag og kornets indhold af vitaminer og kostfibre, har vi valgt ikke at sigte melet.

Derfor vil alle seriens varianter måske virke lidt mørkere i farven, end du er vant til.

Bag med Løgismose her
Et godt kyllingeliv

Når du vælger Løgismose kyllingen i Netto, så vælger du en kylling, der er opvokset under vilkår blåstemplet af Dyrenes Beskyttelse. Dyrenes Beskyttelse anbefaler derfor Løgismose kyllingen til dig som forbruger.

Løgismose kyllingen vokser naturligt, langsomt og lever i fuld frihed. Ikke bare på friland eller som fritgående, men i fuld frihed, hvilket betyder at dyrene lever på ubegrænset plads udenfor med sand, græs og skovbevoksning fra solopgang til solnedgang.

Læs mere om Løgismose kyllingen
LØGISMOSE VIN

Løgismose bag-in-box er en let drikkelig vin med den franske sans for balance og friskhed, en vin der fremmer lysten til et glas mere, en vin man aldrig bliver træt af at drikke.

Chefsommelier Thilde Maarbjerg fra Løgismose giver nyttige tips og viden om vin.

LÆS MERE OM LØGISMOSE VIN
Smagen af frihed

Flere af vores Løgismose-varer, især blandt mejeri og fersk kød, er mærket med "Smagen af frihed". Det betyder, at de er produceret med respekt for dyrene og naturen – i samarbejde med landmænd, der lader dyrene få plads, masser af frisk luft og en varieret naturlig kost. Og den frihed kan man smage!

Læs mere om Smagen af frihed
Bedre mad hver dag

Siden 2009 har Løgismose og Netto fyldt hylderne med varer og produkter, som inspirerer til at gå nye veje i køkkenet – selv når tiden er knap. Netto og Løgismose er netop nu på en fælles road trip gennem Danmark, og med din hjælp kan vi komme endnu tættere på hverdagens madmæssige udfordringer. Spot den blå food truck eller se vores tour plan.

Læs om vores fælles madmission
Netto og Løgismose
Jan og køerne
Netto og Løgismose
Henrik og rygeosten
Netto og Løgismose
Marie og kyllingerne
Jan og køerne
Henrik og rygeosten
Marie og kyllingerne
Netto-avisen