Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Et umage par

dER KAN KOMME MEGET GODT UD AF ET UMAGE PAR

Da Løgismose og Netto begyndte at arbejde tæt sammen, var der nok mange, der undrede sig. En gourmetkonge og en lavpriskæde hånd i hånd – hvad skulle der komme ud af det? Her 10 år senere kender de fleste danskere resultatet: Masser af velsmagende fødevarer, masser af økologi og masser af ansvarlighed. Til Netto-priser alle kan betale.

LØGISMOSE KYLLINGEN ER IKKE SOM ANDRE KYLLINGER

Den er opvokset i fuld frihed i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne og slagtes først, når den er ca. 89 dage gammel. Løgismose kyllingen er mærket med Label Rouge, der kun tildeles den allerbedste smag. Den er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer 3 ud af 3 hjerter på  yrevelfærdsmærket. 3 hjerter sikrer, at kyllingerne har meget mere plads, er langsomt voksende, har udeareal og gode muligheder for aktivitet og bevægelse samt at transporttiden til slagteriet er kortere. Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. 

Løgismose kyllingen fås kun i Netto og naturligvis til Netto-pris.

 

LØGISMOSE MEJERI

I dag ligger Løgismose Mejeri i Allested-Vejle på Fyn, hvor det producerer mejeriprodukter i gourmetklassen. Læs om hvordan det har udviklet sig siden Lene og Sven Grønlykke købte det lukningstruede Hårby Mejeri i 1969.

Skyr er meget lig den danske kvark, forskellen skal findes i den specielle mælkesyrekultur. Skyr er et surmælksprodukt med en lang og traditionsskabende historie på Island. Skyr, som udtales (sgir'), er et fedtfattigt (0,2%), syrnet mælkeprodukt med et højt indhold af protein. Smagen er frisk og syrlig og er på grund af det store proteinindhold meget mættende.

En vaskeægte klassiker fra middelhavskøkkenet, fyldt med gode og velsmagende råvarer som vi har hentet i det solrige Provence.

Netto-avisen