Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kylling i fad

Kylling i fad er en god gammel klassiker. Den er både nem, hurtig og velsmagende. Og den bliver ikke mindre velsmagende, når den er lavet på Løgismosekyllingen - opvokset i fuld frihed for foden af de franske Pyrenæer.

(4 personer)

  • 1 Løgismosekylling
  • 1 tsk. Piment d’Espelette
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 Broccoli
  • 1 håndfuld Mandler
  • 20 g Revet parmesan ost
  • 1 bæger Grøn pesto
  • 1 Baguette
  • 1 bæger Skyr naturel
  • 1 Citron
  • 1 fed Hvidløg
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne heri. Pensl med olie og krydr med salt, peber og piment d’Espelette. Fadet sættes i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 minutter. Lad herefter kyllingen trække 10 minutter i slukket ovn med åben låge.

Broccolien deles i buketter og koges i 3 minutter i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandler og olivenolie. Sæt broccoli i ovnen ved 200 i ca. 10 minutter. Drys herefter med friskrevet parmesanost, krydr med salt og peber, og giv det 5 minutter mere.

Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Skyrcreme

Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, og smag til med salt og peber.

Netto-avisen