Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose økologiske oksekød

Kødet til Løgismose økologiske entrecôtes og rumpsteaks er nøje udvalgt i Uruguay. Klimaet i landet gør, at kvæget kan gå ude året rundt på store græsarealer, hvor kvæget er sikret adgang til friskt og naturligt foder. Disse faktorer gør Uruguay ideelt til opdræt af økologisk, fritgående kødkvæg og garanterer udskæringer med rig kødsmag og den helt rigtige mørhed.

For at opnå den helt rigtige smag og kvalitet på Løgismose oksekød, modner vi kødet i 28 dage og siden pakkes det i Danmark.

Løgismose økologiske entrecôtes

Entrecôtes skæres af oksefilet og er kendetegnet ved et flot reelt stykke kød med fedtkant samt en kraftig smag. Kødet er enkelt at stege og egner sig godt til stegning på en glohed pande.

Løgismose økologiske rumpsteaks

Rumpsteaks skæres af tyksteg og er en mager kødudskæring med kraftig smag. Rumpsteaks er særligt gode at stege på grillen.

Løgismose-kokkens tips til stegning af entrecôte og rumpsteak

  • Tag kødet ud af køleskab og emballage en time før stegning. Dup kødet tørt med et stykke papir.
  • Krydr kødet med salt og peber umiddelbart før stegning.
  • Brug en tykbundet pande eller grill med brede riller til at stege kødet på. Så holdes temperaturen bedst.
  • Steg kødet i neutral olie.
  • Steg kødet ved høj varme, så der kommer en god stegeskorpe på begge sider.
  • Skru ned til middel varme, når kødet har fået stegeskorpe og tilsæt evt. smør og krydderurter til panden.
  • Steg kødet 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelse, eller til det har en kernetemperatur på 56 grader (medium stegt).
  • Fjern kødet fra panden og lad det hvile 5 minutter før servering
Netto-avisen