Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose Økologisk Plantefars

Løgismose Økologisk Plantefars er 100 % plantebaseret og indeholder derfor ingen kød. En velsmagende fars, som er rørt på grøntsager, urter og krydderier.

Løgismose Plantefars er selvsagt velegnet til veganere og vegetarer, men også til dig, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Med vores plantefars vil vi gerne inspirere til hvordan man laver måltider derhjemme, hvor kødet fylder lidt mindre på tallerkenen og indimellem slet ikke er til stede.

For os er smag det vigtigste, og det er altid en fornøjelse at være med til at sætte grøntsagerne i centrum.

Plantefars med kikærter og rød peberfrugt

Løgismose økologisk plantefars med kikærter og rød peberfrugt er inspireret af Mellemøstens svar på en frikadelle – falaflen. Den ferske fars er rørt af økologiske grøntsager samt smagt til med hvidløg og spidskommen – et velsmagende alternativ til kød.

Vi har rørt og krydret farsen – du skal blot stege den på panden.

Vinder af prisen økologisk guld 2018

Løgismose økologisk plantefars med kikærter og rød peberfrugt har vundet prisen Økologisk Guld 2018 i kategorien "Kød & pålæg" ved fødevaremessen Foodexpo i Herning.

Dommernes kommentar:
- En smagsoplevelse, velafbalanceret
- En modig opskrift med kapow på smagen

Plantefars med bønner og grønne ærter

Løgismose økologisk plantefars med bønner og grønne ærter er nordisk inspireret og har en velafbalanceret smag med friske toner og en fin syre. Den ferske fars er rørt af økologiske bælgfrugter og grøntsager samt smagt til med grøn chili og stødt fennikelfrø – et velsmagende alternativ til kød.

Vi har rørt og krydret farsen – du skal blot stege den på panden.

Opskrifter med Løgismose økologisk plantefars
Netto-avisen