Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose Bag-in-box

Det var fra den ene yderlighed til den anden. Til hverdag serverede Løgismose fine, kostbare vine i selskab med hummer, trøfler og caviar og nu skulle der udvikles tre vine, der skulle sælges i 3 liters papkartoner i Netto.

Kvaliteten skulle gøres relativ, og det handlede om at levere, eller nærmere overlevere, i forhold til prisen. Det var i alt sin enkelthed kongstanken – nu skulle den bare gøres levende.

Kyllingen var første skridt, og vinen var netop klar til at springe fra tegnebrættet, da vi tog til Sydfrankrig, for at besøge en leverandør, vi turde betro opgaven. Løgismose var skrevet ud over det hele på vinene, og kravene til kvalitet og kontinuitet var derfor høje.
Med udgangspunkt i en række rene prøver, smagte vi og blandede indtil vi nåede punktet hvor kvaliteten pludselig tager et kvantespring, selv om man kun justerer ganske lidt.

 

PAPVIN FOR FEINSCHMECKERE

Kort efter vinene landede på Nettos hylder i starten af 2012 kom den første anmeldelse af rødvinen. ”Papvin for feinschmeckere” var overskriften og Niels Ehler fra Jyllands-Posten gav vinen 6 stjerner med de rosende ord ”En vin, der først og fremmest udmærker sig ved en balance, akkuratesse og delikatesse, der er en langt dyrere vin værdig”.

I 2016 blev hvidvinen anmeldt af Thomas Ilkjær i Politiken med overskriften ”Løgismose løber med sejren i stor bag-in-box test” og kommentaren ”godt skruet sammen med vinøs fremtoning og fin balance” og igen i januar 2017 gav Anders Halskov-Jensen fra Jyllands-Posten hvidvinen 5 stjerner.

Løgismose ville skabe en let drikkelig vin med den franske sans for balance og friskhed, en vin der fremmer lysten til et glas mere, en vin man aldrig bliver træt af at drikke. Som en klog vinmager engang sagde: ”Det er nemt at skabe få flasker af den fineste vin, det svære ligger i at skabe mange flasker fin vin”.

 

Løgismose bag-in-box er blevet en dansker-darling!

løgismose baginbox.png

Netto-avisen