Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Opskrift på kylling i Riesling

Til 2 personer

  • 1 pakke kyllingelår fra Løgismose
  • Ca. 80 g god tør bacon eller pancetta
  • 300 g svampe – gerne lidt blandede
  • ¼ knoldselleri
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • Frisk timian
  • Et par laurbærblade
  • ¼ L Riesling
  • ¼ L piskefløde
  • 1 bundt bredbladet persille
  • Salt og peber

Varm en stegegryde op og brun kyllingelårene rigtig godt af ved mellem varme (ca. 10 minutter på skindsiden og 5 minutter på den anden side). Svampe og selleri renses, skæres i passende stykker og tilsættes i gryden sammen med tern af bacon. Det hele brunes godt af.

Løg pilles, vaskes og skæres i både og kommes i gryden. Timian vaskes og tilsættes sammen med hvidvinen.

Lad alkoholen koge af vinen og tilsæt nu fløden. Sæt låg på, skru ned og lad det simre i 35-45 minutter ved svag varme.

Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.

Drys hakket persille ud over retten lige før servering.

Spis retten med kartoffelmos eller pasta.

Velbekomme!

Netto-avisen