Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Skyrmousse med orangechokolade

Denne dessert med orangechokolade er ganske enkelt fantastisk. Og den bliver ikke mindre fantastisk af, at den er lavet på økologisk fløde fra Løgismose, som er produceret med 110% respekt for både køerne og naturen.

(2 personer)

  • 1,5 dl Løgismose økologisk fløde
  • 1 blad husblas
  • 30 g sukker
  • 40 g brun farin
  • 50 g Løgismose økologisk orangechokolade, fint hakket
  • 250 g Løgismose skyr naturel

Sådan gør du

Pisk 1 dl fløde til let skum og stil til den side. Udblød husblas i koldt vand og klem den fri for overskydende vand. Opløs sukker, farin, chokolade og den resterende fløde i en kasserolle ved svag varme og rør den udblødte husblas ud heri. Vend så skyr i chokolademassen og til sidst den letpiskede fløde.

Fordel moussen i 2 skåle (eller flere hvis man ønsker det) og stil på køl til den har sat sig. Pynt evt. med ristede hasselnødder og appelsinfileter.

Netto-avisen