Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose STUND

STUND TIL morgenmad, til den lille sult eller som dessert

Løgismose STUND er et græsk inspireret mejeriprodukt med fokus på cremet konsistens, velsmag og selvforkælelse – udviklet og produceret på vores fynske mejeri.
I et tæt samspil mellem vores kokkes gastronomiske tilgang til smag og mejeristers erfaring, har vi hos Løgismose udviklet dette produkt, som gør dine stunder lidt bedre.

STUND er oplagt som morgenmad. Og som snack midt på dagen, når den lille sult melder sig. Med masser af smag af frisk fløde og sit syrlige modspil fra frugten skabes en fin balance mellem det søde og syrlige.
Vi har desuden rørt den ene variant med korn og æble, som giver bid og struktur og ikke mindst en god mæthedsfølelse. Lidt syd for de danske himmelstrøg, med oprindelse i de Schweiziske alper er det et velkendt fænomen, bedre kendt som Bircher-mysli, at mejeriproduktet blandes med mysli, korn eller havregryn aftenen før og hermed skaber en nærende ”fusion” mellem grød og yoghurt.

Udover de funktionelle egenskaber er de som altid lavet med respekt for vores Løgismose dogmer – smag, holdning og håndværk!

LØGISMOSE STUND rabarber

Prøv vores variant med rabarber, der med friske og syrlige nuancer giver en god balance i smagen.

LØGISMOSE STUND ÆBLE & KORN

Prøv vores variant med stykker af æble og grove korn, der giver et godt bid og en god mæthedsfølelse.

Netto-avisen