Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Alle skal ha' råd til økologi

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor fik de økologiske varer ud til danskerne – og vores udvalg vokser stadig. Vi har altid mere end 260 økologiske produkter på hylderne og i kølemontrerne, og vi er stolte af at være den dagligvarekæde, der sælger absolut flest økologiske varer til danskerne hvert år. At vi to år i træk har vundet Politikens pristjek, viser også at vi mener det, når vi siger at alle skal ha' råd til økologi.

RÅD OG MULIGHED

Vi synes, det skal være op til den enkelte, om man vil handle økologisk. Og den valgfrihed har man kun, hvis der er nok økologiske alternativer til de konventionelle varer, og hvis priserne er på et niveau, hvor alle har råd til at vælge økologien.

Når vi siger at alle skal ha' råd til økologi, så mener vi det

Når vi hos Netto siger, at ”Alle skal ha’ råd til økologi”, så mener vi det. Politiken har lavet et pristjek på økologiske varer i 13 forskellige butikker, og for andet år i træk kom Netto ud som det billigste sted at købe økologi. Og så kan vi for egen regning tilføje, at vi ikke alene har de bedste priser. Vi har også et stort udvalg.

Læs hele testen her

pristjek_15_16_700x200px.png

GODE GRUNDE TIL AT SPISE ØKOLOGISK

Det røde danske Ø-mærke og EU’s økologilogo er din garanti for et grundigt kontrolsystem og varer, der holder hvad de lover. Økologiske varer er produceret med respekt for naturen og for eksempel uden sprøjtegift. Derfor smager de måske også som naturen oprindeligt havde tænkt sig.

Oeko_red_ny_ai_ver8_u_tekst-150.png

Årets Økolog

Årets Økolog hylder og sætter fokus på de økologiske landmænd, som er grunden til, at Netto hver dag har mere end 350 økologiske varer på hylderne. Landmændene arbejder for at gøre en forskel for økologien i Danmark, hvad enten de producerer mælk, kød, frugt, grøntsager eller noget helt andet – og det synes vi fortjener en god portion anerkendelse.

LÆS OM ÅRETS ØKOLOG HER
Læs mere om
ØGO' - Vores egne økologiske varer
Netto-avisen