Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Økologisk landmand med hjertet på rette sted søges

Vi leder efter kandidater til Årets Økolog 2018

For andet år i træk går jagten ind på at finde Danmarks mest passionerede og dedikerede økolog. Og vi har brug for din hjælp for at finde de otte kandidater, der skal dyste om titlen og præmien på 100.000 kr.

Indstil din kandidat til Årets Økolog  – og ja, du er også velkommen til at indstille dig selv. Der er kun nogle få krav til at komme med i opløbet:

  • Vi leder efter økologer, der står for dyrkning, opdræt eller anden primærproduktion af økologiske produkter. Forarbejdningsvirksomheder kan ikke nomineres.
  • Din kandidat skal drive en professionel bedrift – hobbylandbrug eller andre ikke-professionelle økologiske projekter kan desværre ikke komme i betragtning.
  • Din kandidat skal have en klar vision og motivation for at drive sit økologiske landbrug og lyst til at dele den med andre.
  • Din kandidat skal have et klart mål med, hvad han eller hun vil bruge præmien på 100.000 kr. (beløbet er skattepligtigt) til, hvis han eller hun er så heldig at vinde.
  • Din kandidat skal være villig til at deltage i den kampagne, vi kører, i forbindelse med nominering og kåring af Årets Økolog.

Netto udvælger i samarbejde med Økologisk Landsforening otte finalister blandt de mange kandidater, vi håber på at se.

Nominer din kandidat eller dig selv inden 1. juni på åretsøkolog.dk.

Årets Økolog

Læs mere her

Økologi er ikke en ny satsning for Netto. Vi var nogle af de første i Danmark til at tage denne form for fødevareproduktion til os. I dag har vi vores eget ØGO’mærke, så vi har i den grad gjort økologi til vores eget.

Med Årets Økolog vil vi gerne hylde og sætte fokus på de økologiske landmænd, som er grunden til, at Netto hver dag har mere end 350 økologiske varer på hylderne. Landmændene arbejder for at gøre en forskel for økologien i Danmark, hvad enten de producerer mælk, kød, frugt, grøntsager eller noget helt andet – og det synes vi fortjener en god portion anerkendelse.

årets økolog 2017 stor.png

Svend Erik fra Randers blev kåret til årets økolog 2017

I otte uger havde vores otte økologer dystede om titlen, og i alt havde 25.348 danskere stemt på deres favorit.

Endnu flere havde set økologernes videoer, delt og kommenterede vores økologers historier på de sociale medier – det skal I have tak for.

Svend Erik fra Randers fik flest stemmer og blev dermed Årets Økolog 2017. Han er 80 år gammel og producerer økologiske æg og grøntsager på sin gård i Midtjylland. Han ville bruge præmien på 100.000 kr. på sine medarbejdere og på at få endnu flere økologiske madvarer ud til danskerne.

Se hvordan det så ud, da Svend Erik fik at vide, at han havde vundet her.

Netto-avisen