Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Frugt & Grønt

Frisk 7 dage om ugen

Ingenting prioriteres højere i Netto end frugt og grønt. Vi får leveret friske forsyninger til butikkerne 7 dage om ugen, så vi altid kan tilbyde et stort udvalg af helt friskt frugt og grønt til konkurrencedygtige priser.

ØKOLOGI

Vi har i mange år sagt, at alle skal have råd til økologi – og det gælder ikke mindst i frugt og grønt-afdelingen. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet af økologisk frugt og grønt og sætter fokus på økologien gennem flere årlige økofestivaller og ugentlige tilbud og spotlights i Netto-avisen.

SÆSON

Årets gang gemmer på mange smagsoplevelser – hvis bare man ved, hvor man skal kigge hen. Vi vil gerne give dig det bedste af årstidernes sæsonvarer, og derfor har vi løbende nye sæsontemaer i butikkerne og i Netto-avisen. Vi justerer konstant vores udvalg, så du kan få nogle af de mere specielle frugter og grøntsager, når de er på deres allerhøjeste.

SUNDT OG NEMT

Der er kun 24 timer i døgnet – og nogle dage er det bare ikke helt nok. Derfor er det vigtigt for os at have et godt udvalg af nemme og sunde løsninger til travle dage. Det er trods alt lidt lettere at få tiden til at slå til, når spinatbladene allerede er skyllede og gulerødderne er revet.

 

BEDST PÅ FRUGT OG GRØNT

Vi er stolte af, at Netto i Hornbæk har vundet Frugt- og grøntprisen 2019 for discountkæder. Det er nemlig beviset på, at danskerne har taget vores nye butikskoncept til sig.

NETTO STØTTER skole ol

Bevægelse, fællesskab og sund kost er en del af et godt børneliv og værd at bakke op om. Derfor er Salling Group stolt partner ved Skole OL, Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet. Fordi vi i Netto, Bilka og Føtex er partner ved Skole OL i 2019 og 2020, er du med til at støtte børn og unges fysiske og mentale sundhed – hver gang du handler i en af vores butikker.

Netto sponsorerer frugt og grønt til Skole OLs lokale stævner og sunde madpakker til den store Skole OL Finale i Aarhus i juni.

Hver gang du handler støtter vi skoleidrætten.

Skole OL er udviklet af Dansk Atletik og Danmarks Idrætsforbund med støtte fra TrygFonden, Nordea-fonden og Aarhus Kommune.

Dansk Avlere
Mød vores danske avlere
Økologisk frugt og grønt

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor fik de økologiske varer ud til danskerne – og vores udvalg vokser stadig.

Læs om økologi her
Netto-avisen