Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Månedens anbefaling fra Vivino

God vin handler om smagen. Det tror både Vivino og Netto på, og derfor er Vivinos anbefalinger og anmeldelser fra 20 mio. brugere nu flyttet ind i Nettos vinafdeling.

Det betyder, at Vivino fast anbefaler udvalgte vine fra Nettos vinhylder.

Og hver måned får to nye vine premiere i Netto som Månedens Vivino-vine. Find dem længere ned på siden.

Kig efter skiltet i din Netto.

RÈMOLE

Er en fyldig vin med smag af, kirsebær og ribs samt noter af sort peber og stjerneanis. I eftersmagen er der spor af vanilje. Vinen er lagret på ståltanke i fem måneder. Nyd den ved 15-17°C og servér den til svinekød, kalvekød, fjerkræ, tapas, pizza og ostebord. Det er en blød & frugtrig vin.

  web_vivino_rating_oktober_2017_500x500-2.png

39.-

Italien. 75 cl

pr. liter 52.00

 

RUFFINO IL DUCALE TOSCANA

Il Ducale er en innovativ vin af Sangiovese, Merlot og Syrah, som Ruffino introducerede i 2005. Sangiovese giver elegance, syre og finesse, Merlot giver farve, struktur og en afrunding mens Syrah giver krydderi, mørke frugter og en blød tekstur. Farven er dyb rød med violette skær. Duften er præget af noter af mørke bær og chokolade. Il Ducale har en velbalanceret smag, som er præget af moden frugt og vanilje med runde og elegante tanniner. Den passer især godt til lettere klassiske italienske retter som Carpaccio og Bruschetta. Bør serveres mellem 15 og 18 grader. Det er en tør & markant vin. 

  web_vivino_rating_oktober_2017_500x500-1.png

79.-

Italien. 75 cl

pr. liter 105.33

Sådan fungerer Vivino-appen

vivino_how_1000x300px.png

rating_1000x300px.png

 

Hent Vivino gratis til din telefon og opdag fantastisk vin hver gang!

Hent appen
Netto-avisen